Tel: +31 (0)413 294 915 M: + 31 (0) 654 99 53 77
Email: info@vansleuwenadvies.nl

Voersystemen voor kalveren

Omdat het handmatig voeren van kalveren erg arbeidsintensief, dagelijks terugkerend werk is zijn er geheel automatisch voersystemen voor kalveren ontwikkeld.

7. Voersysteem
van Sleuwen Advies en Techniek heeft met 45 jaar ervaring veel bijgedragen aan de ontwikkeling van dit soort voersystemen. Door deze ervaring leveren wij kwaliteit met onze voersystemen voor de moderne kalverhouderij, zowel bij gedeeltelijk automatische of volautomatisch voersystemen.
Met de automatische voersystemen wordt de melk zeer nauwkeurig aangemaakt en indien gewenst,     ook automatisch verdeeld. Restmelk is hierbij verleden tijd wat resulteert in een duidelijke rendementsverbetering. Ook het meerdere malen per dag voeren van water in de troggen is mogelijk.

Folder Meijga voerinstallatie 009

Onze vol automatische voerinstallaties zijn klaar voor de toekomst.
Wij leveren ondermeer de MiniCom, de Supercom en ook de Procom voercomputer alsmede alle benodigdheden zoals silo’s, boilers, mengers, pompen, melkleidingen enz.

Folder voerinstallatie 002

Vanzelfsprekend kunnen wij u alle benodigde onderdelen van deze voersystemen bezorgen.

Folder Meijga voerinstallatie 005 7.melkpompen

Voor de levering en aanleg van deze voersystemen werken wij samen met gerenommeerde bedrijven zoals Verberk, Vliebo enz.

Download folder  mengers

Download folder boilers