Tel: +31 (0)413 294 915 M: + 31 (0) 654 99 53 77
Email: info@vansleuwenadvies.nl

Pelletech pelletketels

Pelletech pelletketels:

We zijn verheugd u als dealer te kunnen melden dat de IndiEco Group de exclusieve importeur is van de totale Pelletech lijn aan biomassakachels voor de gehele Benelux. Naast de lijn met d’Allesandro kachels waar heel goede ervaringen mee zijn hebben ook klanten gevraagd naar hogere segment biomassaketel.
Met de Pelletech kachel hebben we dat gevonden. Mooie vormgeving, eenvoudig regelsysteem, hoog rendement > 90%, veroorzaakt door de efficiënte verbranding, standaard lamda sturing van de rookgassen, standaard turbulatoren in de schoorsteen. Leverbaar in diverse capaciteiten van 25 kw tot 500 kw.

 

 

Deze ketel kan de echte concurrentie aan met de duurdere ketels uit Oostenrijk of Duitsland.  Daarnaast met lage emissies ook in te zetten als

erkende gesubsidieerde ketels.

Omdat het gebruik van biomassa, zowel houtpellets als ook houtsnippers, steeds aantrekkelijker wordt. Er zijn energiebesparingen op de locatie van snel 30-40% te halen. Geeft dit voor elke branche mogelijkheden.

Kachelspecificaties:
1. Rendement hoger dan 90%
2. Biomassaketel is voorzien van een automatische reiniging warmtewisselaar. Brandkamer bestaat uit volledige vuurvaste steen met vlambundelings-platen voor optimale naverbranding
4. Automatische ontsteking
5. Lambdasonde
6. Volledig automatische asafvoer
7. Toerengeregelde rookgasventilator met onderdrukregeling
8. houtsnipper toevoersysteem

Vraag uitgebreide informatie bij van Sleuwen Advies en Techniek.

We hebben de technische beschrijvingen en de prijslijsten.

Download Pelletech productsheet